Voetbaldagen UDI’19

Op dinsdag 22 augustus 2017 gaan we weer van start met de voetbaldagen op de UDI’19 accommodatie. De Intersport voetbaldagen zijn van dinsdag t/m vrijdag.

In deze 4 dagen zullen de voetbaltrainers de kinderen proberen iets te leren voor wat betreft het voetbal. Zij zullen met tips komen en iets vertellen over schijnbewegingen en passeerbewegingen. Door middel van teamtrainingen worden zij voorbereid voor het landentoernooi wat gespeeld gaat worden op de laatste dag. Dan kunnen de kinderen laten zien wat zij die week geleerd hebben.

Uiteraard zullen de dagen ook besteed worden voor Goalmasters, welk een zeer intensief spel is waar veel van de gevraagd gaat worden. Uiteraard zullen de penaltybokaal en de speedcheck niet ontbreken. En voor de kinderen die graag in spelvorm bezig willen zijn hebben we het voetbaltennis en het vier tegen vier voetbal op een klein veld.

Om alles nog meer een wedstrijdelement te geven zijn aan deze wedstrijden zeer mooie prijzen gekoppeld, welke op de laatste dag worden uitgereikt aan de winnaars.

Ouders, familie, vrienden en kennissen zijn van harte welkom op deze dagen om de kinderen aan te moedigen, het clubhuis is geopend. Wij hopen u dan te ontmoeten op de Intersport Voetbaldagen

Er zijn nog enkele plaatsjes vrij, dus mocht je interesse hebben om ook mee te doen met deze voetbaldagen dan ben je van harte welkom. Ga snel naar de site www.devoetbaldagen.nl hier kun je je aanmelden.