Pop-Up Store Uden voor afval inzamelen

Vandaag ontvangen alle woningen die hun afval inzamelen met kliko’s een informatiepakket over de nieuwe afvalinzameling. Daarin worden vragen beantwoord als: wat verandert er, wat mag in welke container, hoe moet ik mijn container aanbieden en wanneer wordt mijn afval opgehaald? We begrijpen dat deze verandering bij u vragen kan oproepen of dat u op zoek bent naar praktische tips.

Op www.uden.nl/nieuwe-afvalinzameling vindt u uitgebreide informatie over de nieuwe afvalinzameling. Uiteraard kunt u ook bellen naar 14 0413 en mailen naar afvalscheiden@uden.nl. Voor de afvalinzameling is er ook een nieuw concept: de pop-up winkel. Voor informatie of inspiratie bent u vanaf morgen ook van harte welkom bij de pop-up winkel op Passage 3 (naast Xenos).

De pop-up winkel is een tijdelijke winkel waar u terecht kunt voor informatie over het scheiden van afval en de nieuwe afvalinzameling, maar waar u ook ideeën kunt opdoen voor de afvalscheiding in huis. Zo geven we u tips en staan er voorbeelden van verschillende afvalbakken die u kunnen helpen om het afval in huis te scheiden.

De tijdelijke afvalwinkel is geopend vanaf woensdag 15 november t/m vrijdag 8 december. Openingstijden zijn op maandag t/m zaterdag 9.30 – 17.30 uur en op vrijdag tot 21.00 uur.