Open Huis voor ‘Glazen Huis’

Studenten PIT van ROC de Leijgraaf houden op de schoollocatie in Uden op maandag 18 december een Open Huis in kerstsferen om geld in te zamelen voor de actie ‘Serious Request 2017’ van 3FM. Ook laten studenten zich van 10 op 11 december 24 uur lang opsluiten in een glazen huis in Uden.

Food Business & Hospitality is het thema van het Open Huis, waar een tiental ondernemende projecten plaatsvinden. Voorafgaand aan het Open Huis laten studenten zich 24 uur opsluiten van zondag 10 tot en met maandag 11 december, van 12.00 tot 12.00 uur, in een Glazen Huis aan de Pastoor Spieringsstraat 209 in Uden. Gedurende deze 24 uur zijn er ook deejays, is er live TV en worden speciale pakketten en producten verkocht voor het goede doel.

Serious Request
De activiteiten van de studenten PIT (community waar leerlingen van De Leijgraaf werken aan hun ondernemendheid en ondernemerszin) zijn bedoeld om geld op te halen voor ‘Serious Request’, dat dit jaar in het teken staat van hereniging van gezinsleden die elkaar zijn kwijtgeraakt door oorlogs- of natuurgeweld. Het Open Huis is van 14.00 tot 20.00 uur bij ROC de Leijgraaf aan de Udenseweg 2 in Uden. Rond 19.30 uur wordt het ingezamelde eindbedrag van de verschillende acties bekendgemaakt.